Sponsrat Sponsrat

Billigaparfymer.se - Allt fler upptäcker fördelarna med att handla billiga parfymer på nätet

Under Black Week såg Billigaparfymer.se en stor ökning av besökare på sajten samtidigt som konverteringsgraden ökade. Under årets stora shoppingvecka så ökade Sveriges e-handel totalt med hela 41 procent jämfört med fjolåret, enligt statistik från Klarna.

Uppdaterad 2021-01-15
Publicerad 2021-01-15

Många av landets e-handelsbutiker ökade sin försäljning under årets Black Week. Jämförelsetjänsten Billigaparfymer.se såg ett stort uppsving av besökare på webbplatsen under shoppingveckan. Det var tydligt att många ville passa på att jämföra och handla billiga parfymer på nätet.

  • Vi på Billigaparfymer.se såg ett stort tryck på sajten i anslutning till Black Friday och den stora shoppingveckan Black Week. Marknaden för parfymer är i konstant tillväxt och allt fler och fler upptäcker nu att det går att hitta betydligt bättre priser på nätet jämfört med fysiska butiker. Det är även kul att så många tycker att parfymer är en perfekt julgåva att lägga under granen, säger pressansvarig på Billigaparfymer.se

Parfym på nätet är ofta billigare jämfört med fysiska butiker

Ofta kan konsumenter spara många hundralappar på att handla billiga parfymer på nätet. I jämförelse med rekommenderat butikspris är det inte ovanligt att priserna på Billigaparfymer.se

skiljer sig så pass mycket och ger 70 procent rabatt. Konsumenter är vana vid det utgångspriset som välkända fysiska butiker har och de är vana att behöva lägga mer pengar än vad man behöver göra hos butiker som säljer billiga parfymer online. Vanligtvis är priserna på parfym som säljs på nätet satta utefter en viss marginal och eftersom fysiska doftbutiker tenderar till att ha dyra lokalhyror så tvingar det dem således dem till att sätta ett högre pris på dofterna.

Om Billigaparfymer.se

Billigaparfymer.se är en jämförelsetjänst som jämför och listar parfymer från många olika varumärken och e-butiker.

 

Presskontakt:

Frida Engström 

Info@prdirekt.se 

Platsannonser