Sponsrat Sponsrat

Billig ved av hög kvalitet

En sprakande brasa i kaminen är mysigt och ger värme. Att värma huset med ved är ett av de absolut billigaste värmealternativen, speciellt om man har egen tomt och klyver veden själv. Det är dock en stor arbetsinsats att själv klyva veden och att torka den. Ofta krävs det en större arbetsinsats än vad många är beredda på. Men du kan spara mycket pengar om du är påläst och handlar av rätt vedleverantör.

Uppdaterad 2019-10-29
Publicerad 2019-10-29

Att hugga ved själv kan vara slitsamt och tungt. Har du inte rätt teknik och rätt utrustning så kan detta ge otympliga klabbar som både kan vara svåra att torka och att elda med. Många som använder braskaminen som ett komplement till uppvärmningen av sitt hus väljer numera att köpa veden färdigkluven och torkad. Men är det lönsamt att beställa ved? Väljer du en vedleverantör som har bra ved med god energiutdelning så lönar det sig att beställa, än att försöka med eget surt trä från egna tomten.

Vedab är idag en av Stockholms ledande vedleverantörer. Företaget har sedan starten 2013 tusentals nöjda kunder genom att hålla hög kvalitet på björkveden till bra priser med bra leveranser. Vedab säljer torrved som är färdig att eldas med direkt.

Goda priser och ved av hög kvalitet

Vedab säkerställer att du får goda priser och ved av hög kvalitet. Med Vedab har du dessutom transporten inkluderad i priset. Veden från Vedab ger en väldigt god energiutdelning. Varje vedsäck innehåller ca 40 liter eller 14,5–15 kg. Veden levereras på pall med max 30 säckar på varje pall vid större beställningar fler pallar. Varje pall är inplastad för skydd mot regn och snö. Betalning sker via faktura efter leverans så du behöver inte ens vara hemma vid leverans eller hantera kontanter. Vedab rekommenderar att du beställer veden i god tid så att den finns på plats då du är redo att börja elda. Det är alltid bra att ha veden på plats redan innan kylan kommer så att du är förberedd på bästa sätt.

Friskt vedbränsle som Stockholm mår bra av

Det är av största vikt att du eldar med friskt vedbränsle. Du ska absolut inte fylla ditt hem med mögelparasiter, skadeinsekter och liknande som ved kan innehålla om den inte har hanterats och torkas på korrekt sätt. Vedabs säckar innehåller endast vedklabbar som har genomgått rätt torkningsprocess och som inte överstiger 20% i fuktighetshalt. Detta är en garanti för att du ska få en trevlig eldning utan obehaglig lukt och att du får den värmeutveckling du önskar.

Vedklabbarna från Vedab är dessutom fint kluvna vilket säkerställer att de blir lätta att hantera och som ger en fin fördelning när du eldar. Oavsett hur du vill elda med veden så kommer Vedabs ved i ett format som gör det lätt att elda med. Vedabs säckar innehåller bara behändiga vedklabbar som passar bra för alla ändamål oavsett om du eldar i kaminen, den öppna eldstaden, bastun och kakelugnen.

Om Vedab AB:

Vedab AB startades 2013 och har blivit en av Stockholms ledande leverantör av björkved, svenskt biobränsle och pellets till bra priser för privatpersoner och företag.

Kontaktinformation till pressansvarig:

Ronnie Carlman

info@vedab.se

Platsannonser