Sponsrat Sponsrat

Ballingslöv AB lanserar Prebona OdorControl

Uppdaterad 2020-02-04
Publicerad 2020-02-04

Simrishamn – Prebona AB (publ) meddelar idag att kökstillverkaren Ballingslöv AB lanserar en lukteliminerande produkt som baseras på Prebona OdorControl.

Ballingslöv AB har nu lanserat Prebona OdorControl inom sin Care-serie för att erbjuda en produkt med stark miljöprofil i syfte att ta bort oönskade lukter i kök och övrig bostadsmiljö. Ballingslöv Care är ett sortiment kring vård och skötsel av de köksprodukter de levererar för att öka produkternas livslängd.

Ballingslöv AB är en av de största aktörerna i Skandinavien inom köks-, badrums- och förvaringslösningar med försäljning via mer än 200 återförsäljare i Sverige, Norge och Danmark.

- Det är mycket glädjande att jag nu kan kommunicera att vi initierat ett samarbete med Ballingslöv via vår återförsäljare LMS Bele AB, säger Patrik Bernstein, VD på Prebona AB. Även om inte samarbetet i detta skede kommer att generera stora volymer är det ännu ett bevis på att vår ’Ingredient-brand’ strategi börjar fungera. Samtidigt når vi nya kunder inom ett viktigt användningsområde via deras nätverk av 200 återförsäljare, fortsätter Patrik Bernstein. 

För ytterligare information kontakta:

Patrik Bernstein, VD, Telefon +46 70 638 2678, E-post: patrik.bernstein@prebona.com

Prebona AB (publ) är ett materialteknikbolag som utvecklar, marknadsför och säljer funktionella, miljövänliga och kostnadseffektiva material och ytbeläggningar inom affärsområdena AirCare, SurfaceCare och inom dotterbolaget Prebona HealthCare AB. Prebonas vision är att bli en ledande leverantör av funktionella material och ytbeläggningar. Prebona AB (publ) (PREBON) är listat på Spotlight Stockmarket. För mer information se www.prebona.com.

Platsannonser