Finans

Branäsgruppen byter från Klarna till Collector

Lagom till att skidsäsongen drar igång går Branäsgruppen live med en ny betallösning från Collector Bank.

Publicerad 2020-10-15

– Collector har varit lyhörda för våra önskemål och visat stort engagemang i att förbättra kundupplevelsen vilket var det främsta skälet till bytet. En annan stor fördel är att vi nu kan ge gästerna 30 dagar på sig att betala, så att fakturan alltid kan betalas i slutet av månaden tillsammans med andra räkningar, säger Andreas Wendby, Ekonomichef på Branäsgruppen. 

I Branäsgruppen ingår de populära familjedestinationerna Branäs, Kungsberget, Vallåsen och Ulricehamn Skicenter. Collector värderar det långsiktiga samarbetet och arbetet med kundupplevelsen högt.

– Vi är glada över förtroendet från Branäsgruppen och ser fram emot att utveckla kundupplevelsen tillsammans. Alla handlare har olika behov och det viktiga för oss är att vara lyhörda och möta det specifika behovet. Att arbeta med köpupplevelsen är en nyckelfaktor för en ökad kundlojalitet och återkommande kunder, och där ser vi att vi kan bidra på ett väldigt gynnsamt sätt, säger Mikael Anstrin, General Manager Payments på Collector Bank.

 


 

Platsannonser

Logga in