Annons

Annons

Bird&Birds Head of Real Estate går till Osborne Clarke

Osborne Clarke rekryterar fastighetsexperten Nimrod Badur. “Nimrod Badur har i uppdrag, inte bara att bygga en integrerad fastighets grupp med minst fem - sex jurister här i Stockholm utan också att tillsammans med oss andra rekrytera och utveckla en grupp inom ett annat av Osborne Clarkes kärnområden, nämligen Energy och Utlities” säger Fredrik von Baumgarten, en av grundarna till byrån, till Realtid.

Nimrod Badur kommer närmast från en roll som Head of Real Estate på Bird & Bird där han varit ansvarig för firmans fastighetsgrupp. Nimrod Badur är expert inom området kommersiell fastighetsrätt inkluderande fastighetstransaktioner, infrastrukturprojekt, "sale and lease back"-transaktioner och fastighetsutveckling samt kommersiella hyresavtal. Nimrod har stor erfarenhet av komplexa nationella såväl som internationella fastighetsprojekt.

–  Osborne Clarke har åtta kärnområden som vi internationellt fokuserar på, ett av dem är fastigheter och infrastruktur, inklusive  s k "smart cities",  där vi idag har fler än 50 partners och närmare 140 jurister verksamma.  Nimrod Badur har i uppdrag, inte bara att bygga en integrerad fastighets grupp med minst fem - sex jurister här i Stockholm utan också att tillsammans med oss andra rekrytera och utveckla en grupp inom ett annat av Osborne Clarkes kärnområden, nämligen Energy och Utlities, där vi redan har ett mycket intressant rekryteringsspår. Ambitionen är att dessa områden inom ett till två år kommer att vara minst ett tiotal jurister och om någon kan klara av det så är det Nimrod, säger Fredrik von Baumgarten till Realtid.se.

–  Att få vara med och bygga upp en fastighetsgrupp och det svenska kontoret på en internationell firma som Osborne Clarke var en möjlighet jag helt enkelt inte kunde motstå, säger Nimrod Badur i ett pressmeddelande.

Annons

Annons

Läs allt om:

Annons

Annons

Annons

Annons

Annons

Annons