Annons Annons

Behov av bil? Boka hyrbil med det mesta inkluderat i priset

Har ni behov av bil i tjänsten men vill slippa administration och binda upp kapital? Som medlem hos KINTO har ni tillgång till bil dygnet runt och bokar bil från 44 kr/h och 1,6 kr/km med allt inkluderat. Eller långtidshyr från 6400 kr/månaden utan bindningstid. 

Uppdaterad 2021-09-30
Publicerad 2021-09-17

Företagens lösning på kort- och långtidshyra  

KINTO Mobility har fler lösningar för att möta faktiska behov av bil. Som företagsmedlem bjuder du enkelt in medarbetare att nyttja den tjänst som behövs just nu. I dagsläget finns två lösningar att tillgå, KINTO Share – en bilpoolslösning för korttidshyra där de anställda får tillgång till bil och parkering, och kan boka och hämta bil digitalt, nära hemmet, på jobbet eller på resande fot. Och KINTO Flex – en långtidshyra och abonnemangslösning för företaget som behöver bil under längre perioder. Genom abonnemangslösningen KINTO Flex abonnerar företag på bil från 30 dagar till så länge behovet finns, till fast pris och utan bindningstid.  

Läs mer om KINTOs tjänster här.

Så kan KINTO effektivisera och bidra 

Perspektiven i ett företag är många. Jobbar du med hållbarhet kan KINTO vara ett sätt att påverka resor till och från jobbet, minska era utsläpp under arbetstid och komma närmre era hållbarhetsmål. Medan du som jobbar inom HR effektiviserar administrationen av tjänsteresor och kan snabbt ge tillgång till bil vid nyanställning – och skala ner när medarbetare slutar. Tack vare uppföljande rapporter på företagets kördata ger KINTO en tydlig överblick av det faktiska behovet av bil.  

Ett medlemskap hos KINTO skapar flexibilitet men kan också ge klirr i kassan. Eftersom anställda enkelt kan hämta bil där de befinner sig kommer säljteam och projektledare närmare kunder och samarbetspartners snabbt, när det finns ett behov av fysiska möten. Den tidseffektivisering som möjliggörs skapar tid till mer effektiva dagar. 

Inköpen av “leasingbil” och hyrbilar blir dessutom enklare då det enda som behövs är en inbjudan till företagets KINTO-konto. När medarbetare väl är anslutna kan de själva boka eller abonnera bil, men med en tydlig uppföljning där företaget får all uppföljningsdata som behövs. 

För ekonomen finns större möjligheter att styra och få kontroll över företagets kostnader, eftersom det är enkelt att skala upp och ner företagets bilar efter behov. Att bilarnas parkering ingår i tjänsten för korttidshyra – KINTO Share minskar dessutom företagets behov att hyra egna parkeringsplatser som ofta kan vara mycket dyra. 

Det finns många fördelar för företag som ställer om och provar nytt. 

Det får företagen som är medlemmar hos KINTO

 


KINTO

Platsannonser

Logga in