Annons

Annons

BDO:s Stockholmskontor får ny adress

Flytten går från Garnisonen till Sveavägen. Orsaken är att de gamla lokalerna anses för små. Dessutom löper kontraktet ut. 

Efter 20 år i Garnisonen på Karlavägen 100 är det dags för BDO att flytta. Det nya kontoret i Stockholm får en central placering på Sveavägen 53. BDO:s starka tillväxt och affärsmål gör flytten till ett viktigt strategiskt beslut, rapporterar bolaget i ett pressmeddelande.

–  Att välja ny lokal för sin verksamhet är ett strategiskt viktigt beslut. I och med flytten kommer vi att sitta i nyrenoverade, moderna lokaler som är anpassade för oss och för ett modernt och framtida arbetssätt. Dessutom centralt mitt på dynamiska Sveavägen, en stor fördel för både kunder och medarbetare, säger Jakob Tenselius, regionchef och auktoriserad revisor på BDO, i pressmeddelandet.

Tidigare har Bonnier Tidskrifter huserat i lokalerna i nära hundra år. Nu håller fastigheten på att renoveras och omvandlas till ett toppmodernt kontorshus. Flytten är planerad till hösten 2018 och berör cirka 250 personer. Den nya lokalytan är knappt 4000 kvm jämfört med dagens ca 3200 kvm. 

Annons

Annons

Flytten till de nya lokalerna går i linje med BDO:s vision och tillväxtmål. Bakgrunden till att man började se sig om efter nya lokaler är att de befintliga lokalerna på Karlavägen inte kommer att räcka till i framtiden, dessutom löper kontraktet ut. 

– Vi har länge sökt efter ett bättre affärsläge som passar BDO i framtiden. Vår vision är att vara bäst på service och flytten kommer att bidra till vår fortsatta utveckling. Vi kommer att öka andelen kundmöten och kundseminarier i våra egna lokaler och hoppas att det kommer att bli en naturlig mötesplats för medarbetare och kunder.

Läs allt om:

Annons

Annons

Annons

Annons

Annons