Annons

Annons

BDO köper Tullsupport

För att stärka sitt erbjudande kring tull har BDO nyligen förvärvat Tullsupport, ett företag med spetskompetens inom tullhantering och över 25 års erfarenhet av tullområdet.

Företag som importerar och exporterar varor har idag fler och hårdare krav på sig från myndigheterna och tullrevisionerna ökar i takt med att tullarbetet blir mer digitalt.

Genom förvärvet av Tullsupport får BDO helt nya förutsättningar för korrekt och effektiv tullhanteri.

– Tillsammans uppfyller vi alla krav som Tullverket, Skatteverket och andra myndigheter kräver. Ett starkare erbjudande kring tull än det BDO nu har finns i dagsläget inte, säger Göran Alvemalm, affärsområdeschef Skatt på BDO, i ett pressmeddelande.

Annons

Annons

Tullsupport har hjälpt sina kunder med alla former av tulldeklarationer: bland annat temporära förfaranden, aktiv och passiv förädling, returförfaranden, frihandel, indirekt ombud, import- och exportdeklarationer. De har fungerat som en extern tullavdelning.

– En konsekvent och korrekt tullhantering med ständiga förbättringar innebär dessutom ofta besparingar, säger Ulf Holmström på Tullsupport i pressmeddelandet.

Genom uppköpet får Tullsupport tillgång till ett än större nätverk av specialistkompetenser i Sverige och utomlands. På så vis kan de ge ett mer effektivt stöd till sina kunder. Till exempel har BDO International tagit fram ett verktyg för att förenkla hanteringen kring Brexit för kunder som importerar och exporterar till England.

– Tullsupport är en personlig och engagerad samarbetspartner och har ett nära samarbete med sina kunder vilket går helt i linje med vår vision om att erbjuda enastående service. Så vi är väldigt glada över överenskommelsen, säger Göran Alvemalm i pressmeddelandet.

 

 

 

 

Läs allt om:

Annons

Annons

Annons

Annons

Annons

Annons

Annons