Annons

Annons

RQ PARTNER CONTENT ANNONS

Camilla_Samuelson.jpg

Camilla Samuelson
Camilla Samuelson

BDO har nu över 600 medarbetare – och fler ska man bli

Byrån fortsätter att växa. Spännande uppdrag och kompetensutveckling - är viktigt för att locka unga.

AV BDO

Camilla Samuelson, HR-chef på BDO har haft ett intensivt första år på posten. Hon berättar om sina utmaningar och om BDO som arbetsplats.

Sedan du blev HR-chef på BDO, vilka är de största utmaningarna du ställts inför?

Att på kort tid ha fått nationella processer på plats för att bli bättre på att attrahera, utveckla och behålla våra medarbetare. Nu har vi en gemensam utvärderingsmetod, rekryteringsstrategi samt ett större och mer vässat kursutbud.

Vad är du mest stolt över att ha åstadkommit?

– Vi har skapat tydligare karriärvägar och bättre utbildningar. Genom att nå uppsatta mål finns möjlighet till personlig utveckling och befordran. Vi har arbetat mycket med vårt värderingsarbete, där vikten av service, goda relationer och kompetens utmärker sig. Flera personalförmåner som föräldrapeng, friskvård och personalrabatter förstärks. Genom regelbundna hälsokontroller fortsätter vi att vara en välmående organisation.

Vad gör ni för att unga talanger ska välja BDO?

– Då vi vill skapa en relation till våra framtida medarbetare redan under studietiden har vi numera samarbetsavtal med flera universitet samt erbjuder ett antal rekryteringsevent, där BDO Talang och våra mingelkvällar är populära. Flera medarbetare har fått anställning vid dessa tillfällen då vi bjuder in studenter till våra kontor i Stockholm och Göteborg.

Har du några tips till unga personer som söker jobb?

– Det är viktigt att söka sig till en arbetsplats som passar vad gäller värderingar och arbetssätt. Genom att vara intresserad och nyfiken kommer man långt!

>>> BDO Karriär

Läs allt om:

Annons

Annons

Annons

Annons

Annons

Annons