Annons

Annons

BDO går ihop med Malmöbyrå

BDO Malmö dubblar arbetsstyrkan genom att gå ihop med Wahlberg & co. "Samgåendet ger en god bas till att tillhandahålla nya affärsområden. Till exempel ska vi bygga upp vår kompetens inom Corporate Finance. Målet är att på sikt bli en fullservicebyrå" säger Christofer Hultén, kontorschef för BDO Malmö till Realtid. 

BDO Malmö går ihop med Wahlberg & co, som grundades 2003 och omsätter cirka 10 miljoner kronor per år.
 
Med tio nya medarbetare från Wahlberg & co fördubblas personalstyrkan och i början av 2018 flyttar man tillsammans in i nya lokaler i centrala Malmö. 

Wahlberg & co är specialiserade på revision, transaktioner och rådgivning och har många entreprenörer med förankring i Öresundsregionen som kunder.

Delägarna Filip Lundberg och Oskar Gustafsson blir delägare i BDO medan grundaren Mats Wahlberg väljer att trappa ned.

Christofer Hultén, kontorschef för BDO Malmö kommenterar:

– Samgåendet är ett bra sätt att växa på. Vi jobbar mot samma branscher och våra företagskulturer passar väldigt bra ihop; vi har båda utvecklade organisationer med medarbetare som tar ansvar för sina uppdrag. 

Christofer Hultén fortsätter: 

– Samgåendet ger också en god bas till att tillhandahålla nya affärsområden. Till exempel ska vi bygga upp vår kompetens inom Corporate Finance. Målet är att på sikt bli en fullservicebyrå.

Annons

Annons

BDO har ambitiösa tillväxtmål och just nu expanderar man framför allt i den södra regionen. 

–  Ja, vi hoppas på att vara 25 personer i januari och därefter vill vi växa ännu mer, säger Christofer Hultén till Realtid.se 

Annons

Annons

Annons

Annons

Annons

Annons