Annons

Annons

BDO flyttar till ny adress i Malmö

BDO har växt ur sina lokaler i Malmö. Nu går flytten till ännu större lokaler som är bättre anpassade för den tillväxtresa som BDO just nu gör i regionen.

Den 22 januari går flytten till Jörgen Kocksgatan 1 B i centrala Malmö. 

–  Jag och min kollega startade kontoret i slutet av 2016 och nu när vi flyttar in i den nya lokalen är vi 23 personer. Det kallar jag en bra tillväxt, säger kontorschef Christofer Hultén i ett pressmeddelande. 

Han fortsätter: 

– Vi har trivts med affärsläget och är mycket glada över att vara kvar i kvarteret. Att vi nu får det så pass mycket större gör det möjligt för oss att öka andelen kundmöten, nätverksträffar och kundseminarier i våra egna lokaler.

Fastigheten är ett modernt kontorshus och den nya lokalytan är drygt 1.000 kvm jämfört med dagens ca 225 kvm. I de nya lokalerna finns utrymme för att fortsätta den tillväxtresa som BDO just nu gör i regionen.

– Vi har rekryterat flera medarbetare under året och den närmaste tiden har vi ett stort behov av revisorer, skattejurister och redovisningsekonomer, säger Christofer Hultén.

Annons

Annons

Det är inte bara i Malmö som BDO expanderar. BDO har på kort tid öppnat flera nya kontor och antalet medarbetare ökar i hela Sverige. Under nästa år är det även dags för huvudkontoret i Stockholm att flytta in i större och mer centrala lokaler. Och för BDO:s Göteborgskontor gick flyttlasset 2016 till nya lokaler på Skeppsbron.

Läs allt om:

Annons

Annons

Annons

Annons

Annons

Annons