Nytt jobb

BCW:s Marta Karlqvist blir Nordenchef

Marta Karlqvist, vd för BCW Group i Sverige, utses till chef för BCW i hela Norden. Den centrala chefsrollen är nyinrättad och väntas stärka kunderbjudandet.

Publicerad 2018-10-31

Marta Karlqvist är sedan 2010 vd för Cohn & Wolfe Sverige, som 2018 fusionerades med Burson Marsteller till BCW Sverige. Nu blir hon Nordenchef, vilket är en helt ny roll, enligt ett pressmeddelande på onsdagen.
 
“Inrättandet av en nordisk chefsroll för BCW återspeglar regionens strategiska betydelse för det globala byrånätverket”, skriver företaget och fortsätter:
 
“Kunderna kommer effektivt att kunna använda cross-market-lösningar i Norden. Förutom att stärka befintliga kunderbjudanden läggs fokus på att utveckla nya kreativa lösningar för framtidens kommunikationsbehov.”
 
– Under sin tid som vd har Marta Karlqvist etablerat byrån som en av de mest framgångsrika på sin marknad, och byggt upp en organisation som är en av de mest kreativa, integrerade och prisbelönta delarna av hela nätverket. Jag är övertygad om att Marta kommer att nå stora framgångar i den nya rollen, säger Scott Wilson, President BCW Europa & Afrika.
 
BCW har i dag kontor i Sverige, Norge och Finland samt partnerskap i Danmark och på Island. Marta Karlqvist kommer att arbeta nära befintliga vd:ar för BCW i de nordiska länderna. Hon kommer samtidigt att fortsätta som vd för BCW Group (som även omfattar Axicom AB) i Sverige parallellt med det nya uppdraget.
 
 

 

Platsannonser