Annons

Annons

Bauer Media bildar partnerskap Mad Men Media

De svenska radioföretagen, Bauer Media och skånebaserade Mad Men Media ingår partnerskap. Partnerskapet ska utöka Bauers distribution till att nå även Sveriges södra delar. 

Genom partnerskapet, mellan Bauer Media och Mad Men Media, kommer Bauer Media kunna utöka distributionen av Rockklassiker till Göteborg, Malmö, Helsingborg, Ängelholm och Landskrona. Tillsammans med Mad Men Media kommer Bauer också att driva Retro FM i Skåne. 

– Genom att vi blir partners stärker vi vår position ytterligare på  den svenska radiomarknaden. Genom att vi fått det starkaste nationella nätverket för Mix Megapol och utökad distribution för Rockklassiker så säkerställer vi vår roll som marknadsledare, säger Staffan Rosell, vd för Bauer Media i Sverige och Finland, i ett pressmeddelande.

– Med Bauer media, som visat att de verkligen vill satsa på radio, kände vi att vi fick möjlighet att förverkliga våra drömmar, säger Robert Persson, vd Mad Men Media

Genom partnerskapet kommer Rockklassiker att kunna höras av 55 procent av Sveriges befolkning och sända över Stockholm, Göteborg, Malmö, Helsingborg, Ängelholm, Landskrona, Östergötland, Värmland, Kungsbacka, Gävle, Kalmar, Gotland och Örnsköldsvik.

Bauer Media äger och driver Sveriges största radiostation Mix Megapol, nätverken Rockklassiker och Vinyl FM, Svensk Pop i Stockholm samt playtjänsten RadioPlay. Bauer Media samarbetar även med radionätverket NRJ i Sverige och SMT som har sändningstillstånd i Stockholm och Östergötland.

 

Annons

Annons

Annons

Annons

Annons

Annons

Annons