Annons

Annons

Batljan stärker koncernledningen med en vice vd

Samhällsbyggnadsbolaget i Norden, SBB, förstärker koncernledningen med Hemfosas grundare, Lars Thagesson, som vice vd och Chief operating officer.

Lars Thagesson, som är en av grundarna av Hemfosa Fastigheter AB, blir vice vd och Chief operating officer, COO, i Samhällsbyggnadsbolaget i Norden, SBB.

I rollen som COO har han varit med och byggt upp Hemfosa fastigheter. 1993 anställdes han som vd för Kungsleden Förvaltning, för att därefter inneha olika roller under femton års tid på Kungsleden AB där han slutade som vice vd och chef för Strategi & Affärsutveckling år 2008.

Han tillträder sin nya befattning från och med 19 februari, 2018.

Annons

Annons

– SBB är redo för nästa steg i bolagets utveckling, jag är mycket glad att kunna välkommna Lars Thagesson som bidrar med lång erfarenhet och bred kompetens inom förvaltning och transaktioner. Med Lars Thagesson och Krister Karlsson vid min sida som vice VD:ar har vi en ytterst kompetent ledning som ger oss de bästa förutsättningar att fortsätta bygga Nordens starkaste aktör med fokus på samhällsfastigheter, kommenterar Ilija Batljan, vd och grundare av Samhällsbyggnadsbolaget i Norden AB.

– Att få bli en del av SBB och en ytterst kompetent ledning känns oerhört spännande och jag ser fram emot att kunna bidra och utveckla bolaget till den ledande aktören inom samhällsfastigheter i Norden, säger Lars Thagesson.

Annons

Annons

Annons

Annons

Annons

Annons