Mathias Hansson, Anna Elheim Sylten och Jens Isakzon ansluter till Baker McKenzies transaktionsteam. Foto: Stefan Sigemo.
Nytt jobb

Baker McKenzie förstärker transaktionsteamet i Stockholm

Advokatbyrån Baker McKenzie fortsätter att växa inom transaktionsområdet och har rekryterat Mathias Hansson som ny delägare och juristerna Jens Isakzon och Anna Elheim Sylten från BRP.

Publicerad 2018-03-12

Samtliga tre nyrekryteringar till transaktionsteamet kommer närmast från advokatbyrån Byström Rooth & Partners (BRP).

– Vi har en god tillväxt inom privata och publika transaktioner och jag är därför mycket glad att hälsa Mathias Hansson, Jens Isakzon och Anna Elheim Sylten välkomna till oss. Sedan i höstas har vi stärkt vårt transaktionsteam med sex nya medarbetare. Det innebär att vi nu ytterligare kan utveckla vårt erbjudande och möta den efterfrågan vi har på våra transaktionstjänster, säger Anders Fast, managing partner på Baker McKenzie i Stockholm, i en kommentar.

Mathias Hansson är specialiserad på M&A och kommersiella avtal samt kapital- och aktiemarknadsrätt och har stor erfarenhet av internationella transaktioner inom framförallt international trade, shipping och den finansiella sektorn.

Han har, utöver BRP, tidigare arbetat på Wistrand, Ashurst och Clyde & Co. Mathias Hansson är rankad av Chambers Europe, IFLR och Legal 500, i både Sverige och England.

– Baker McKenzies internationella närvaro och firmans spetskompetens inom sektorerna international trade och finansiella institutioner är värdefullt för de klienter jag vanligtvis arbetar med. Det känns bra att vara tillbaka på en internationell firma med de resurser och möjligheter som detta innebär, säger Mathias Hansson, ny partner på Baker McKenzie.

Jens Isakzon och Anna Elheim Sylten är båda specialiserade på corporate och M&A.

Tidigare under hösten anslöt även Mats Rooth som ny delägare och juristerna Karin Lang och Georg Jonsson, alla från BRP, till Baker McKenzies transaktionsteam i Stockholm.

Platsannonser