Anders Perméus och Magnus Stein, grundare av Avtal24
Samarbete

Avtal24 inleder samarbete med Landshypotek Bank 

Avtal24 och Landshypotek Bank inleder nu ett samarbete som ger bankens kunder tillgång till juridisk rådgivning och hjälp med uppsättning av avtal som testamente, äktenskapsförord och samboavtal.  

Uppdaterad 2017-10-25
Publicerad 2017-10-25

Samarbetet innebär att de nya bolånekunderna hos Landshypotek Bank får tillgång till juridisk rådgivning på nätet.

– Vi vill kunna erbjuda våra kunder digitala och lättillgängliga tjänster. Vi har en helt digital och unik bolåneansökan. Nu kan vi med vår nya samarbetspartner erbjuda digitala juridiktjänster, säger Catharina Åbjörnsson Lindgren tf vd Landshypotek Bank i ett pressmeddelande.

Hos samarbetspartnern Avtal24 kan kunderna få hjälp med juridiska frågor och avtal som testamente, äktenskapsförord och samboavtal. Dessutom kommer Landshypotek Banks kunder att kunna teckna samboavtal och äktenskapsförord kostnadsfritt med hjälp av Avtal24 året ut .

– Trygga avtal blir en trygghet för sig själv och sina nära och kära. Vi hoppas med samarbetet kunna bidra med såväl trygghet som nytta och enkelhet för våra kunder, säger Catharina Åbjörnsson Lindgren i pressmeddelandet.

– Vi är väldigt glada över förtroendet att på ett enkelt sätt få hjälpa Landshypotek Banks kunder, runt om i Sverige, med rådgivning och skräddarsydda avtalslösningar, säger Ricard Stiller, affärsansvarig Avtal24 i pressmeddelandet.

Platsannonser

Logga in