Samarbete

Avtal24 i samarbete med Nordax

Avtal24 startar nu ett samarbete med Nordax Bank som ger bankens kunder tillgång till hjälp med avtalsskrivning och familjejuridisk rådgivning.

Uppdaterad 2017-12-04
Publicerad 2017-12-04

 

Juristbyrån Avtal24 inleder ett samarbete med nischbanken Nordax Bank som idag har cirka 150.000 kunder i Sverige, Norge, Finland och Tyskland.

– Vår mission är att förenkla juridiken och göra den tillgänglig – vi hör tyvärr alltför ofta kunder som haft svårt att veta var de ska vända sig eller hur de ska gå tillväga. Vi är väldigt glada över samarbetet med Nordax och ser fram emot att på ett enkelt och tillgängligt sätt erbjuda kunderna skräddarsydda avtalslösningar, säger Ricard Stiller, Affärsansvarig på Avtal24 i ett pressmeddelande.

– Vi är glada att vi nu har ett samarbete med Avtal24. Det förenklar för våra kunder att vi nu kan erbjuda juridisk rådgivning och hjälp med avtalsskrivning till ett förmånligt pris. Dessutom passar samarbetet väl med vår ambition att se till den enskilda kundens situation för att hjälpa dem att ta genomtänkta beslut, säger Per Alinder, Marketing director, Nordax, i pressmeddelandet.  

 

Platsannonser