Annons

Annons

Arctic växlar upp inom företagskrediter

Norska investmentbanken Arctic Securities anställer två personer inom företagsobligationer för att kunna fortsätta växa och ta marknadsandelar. 

Arctic Securities anställer Sean Winstanley och David de Man Lapidoth, som båda kommer från Swedbank och väntas börja på Arctic i början av nästa år. 

– Vi ser stora tillväxtmöjligheter på den nordiska kreditmarknaden och fortsätter satsningen kring krediter, säger Anna Hallsten till Realtid. 

Anna Hallsten, vd Arctic Securities. Foto: Arctic Securities.
Anna Hallsten

Sean Winstanley kommer att jobba med corporate finance inom företagsobligationer och David de Man Lapidoth kommer att arbeta med försäljning inom kreditmäkleriet. 

Annons

Annons

Arctic Securities anställde innan sommaren tre personer inom corporate finance till sitt kontor i Stockholm som en del av satsningen inom företagskrediter. Per Eliasson, Fredrik Sangberg och Andreas Adler anslöt sig då till Debt Capital Markets-enheten (DCM) inom corporate finance i Stockholm.

– Med de rekryteringarna vi gjorde innan sommaren förstärkte vi teamet för att kunna ha ett bredare erbjudande gentemot kund. Det här är en ytterligare förstärkning kring att fortsätta ta marknadsandelar inom företagsobligationer, säger Anna Hallsten.

I Norden har banken hittills i år en marknadsandel inom high-yield och oratade krediter på drygt 10 procent för alla valutor och cirka 15 procents marknadsandel i valutorna NOK/EUR/USD, uppger Anna Hallsten. 

Läs allt om:

Annons

Annons

Annons

Annons

Annons