Juridik Nyhet

Andreas Malmberg ny delägare på Wigge & Partners

Taggar i artikeln

Wigge & Partners
Publicerad
Uppdaterad

Andreas Malmberg har utsetts till ny delägare på Wigge & Partners och blir därmed den tionde delägaren på firman.

Realtid.se

Med en juristexamen vid Stockholms universitet och studier på Queen Mary i London började Andreas Malmberg sin karriär 2010 på advokatfirman Vinge. Andreas Malmberg var därefter en tid hos Marginalen Bank innan han i oktober 2016 anslöt till Wigge & Partners.

Han blir nu den tredje delägaren i Wigge & Partners bank- och finansgrupp som även består av delägarna Anders Morén och Lisa Antman. Det framgår av ett pressmeddelande.

–Det känns kul och hedrande att bli delägare i Wigge & Partners. Jag har varit här i stort sett sedan starten och trivs i vår arbetskultur där alla är med och bidrar till vår rådgivning till klienterna, säger Andreas Malmberg i en skriftlig kommentar.

Annons

– Det är ett styrkebesked att Wigge & Partners nu vuxit så mycket att vi kan plocka upp interna medarbetare till delägare, säger Lisa Antman, som ingår i ledningsgruppen och är ansvarig delägare för Bank och Finans.

Wigge & Partners kan se tillbaka på ett rekordår 2021. Cirka 120 miljoner kronor i omsättning, en ökning med 30 procent och en ökning av antalet anställda med 26 procent till 48 personer. Fyra börsintroduktioner – varav Nimbus en, och flera hundra transaktioner. Firman har varit drivande i affärer som riskkapitalbolaget Altor gjort och även hjälpt till att förvärva Hanna Widells och Amanda Schulmans poddbolag. I pipeline för året finns tre börsintroduktioner och nyvunna upphandlingar för juridiska tjänster till Tredje och Sjätte AP-fonderna.

Annons