Annons

Annons

jonassvensson.jpg

Jonas Svensson, vd för EY.
Jonas Svensson, vd för EY.

357 nya medarbetare på EY i Sverige

Revisions- och rådgivningsföretaget EY ligger i topp bland drömarbetsgivare visar Universums undersökning. Nu välkomnas 357 nya medarbetare till EY i Sverige. 

EY välkomnar nu hela 900 medarbetare i Norden. De som anställts på EY går ett intensivt introduktionsprogram, både på sina kontor runt om i Sverige men också i ett företagsgemensamt introduktionsprogram i Toledo, Spanien. Under cirka två veckor får de en omfattande utbildning, men också jobba med teambuilding och nätverkande.

– Det känns roligt att välkomna hela 357 nya medarbetare i Sverige och vi vill ge dem en så bra start som möjligt på EY. Vi har ett ambitiöst upplägg som vi av erfarenhet vet uppskattas av våra nya medarbetare. EY är unik i branschen med att erbjuda ett så omfattande nordiskt introduktionsprogram, säger Jonas Svensson, vd på EY i Sverige, i ett pressmeddelande.

Det nordiska programmet är lika viktigt för EY som för den enskilda medarbetaren. Det är många inom EY som är engagerade i introduktionsprogrammet, bland annat är många av EY:s partners och chefer utbildningsledare i Toledo. EY:s integrerade nordiska organisation har totalt cirka 7 000 medarbetare på 130 kontor i Norden. På EY i Sverige arbetar 2 700 personer.

Annons

Annons

– Vi förbereder våra nya medarbetare på att arbeta globalt, digitalt och lösa utmanande uppdrag åt våra kunder. Förutom olika utbildningsdelar får de även en inblick i företagets vision, värderingar och kultur. Introduktionsprogrammet ger också möjlighet att bygga nätverk och skapa värdefulla relationer inom företaget, säger Jonas Svensson i pressmeddelandet.

EY hamnar 2019 på en andraplats i Norden och i Sverige på en åttonde plats när universitets- och högskolestudenter röstar fram fram sina drömarbetsgivare. EY är även med på rankingen bland civilingenjörs- och it-studenter. Resultatet i Universums undersökning baseras på svar från 67 000 studenter i Norden

Läs allt om:

Annons

Annons

Annons

Annons

Annons