Annons

Annons

Mina tjänster

... vd för Göteborgs-startupen Mina Tjänster som samlar alla abonnemang på ett ställe – och som inlett ett samarbete med Danske Bank. Appen är även integrerad på Swedbanks kundplattformar och når nu därmed sju miljoner bankkunder i Norden.

... vd för appen Mina Tjänster som samlar alla abonnemang på ett ställe och som inlett ett samarbete med Danske Bank. Appen är redan integrerad på Swedbanks kundplattformar och nu därmed 7 miljoner bankkunder i Norden.

Fintech-startupen Mina Tjänster i Göteborg partnar upp med Danske Bank. Swedbank har sedan tidigare integrerat appen som nu totalt når 7 miljoner bankkunder i Norden.

Joakim Sjöblom hade dåliga gymnasiebetyg och startade UF-företag för att slippa lektionerna. Några år senare på ICA Maxi i Skövde föddes idén till Mina Tjänster som samlar abonnemang på ett ställe. I våras tog fintech-appen in 17 miljoner kronor. Swedbank ledde rundan och har integrerat lösningen på sina plattformar. Nu ska tjänsten ut i världen. "Jag studsar jorden runt och träffar stora banker. Flera har hört av sig till oss och vill inleda partnerskap", berättar Joakim Sjöblom, medgrundare och vd för Mina Tjänster, för Realtid.se.

Fintech-bolaget Mina Tjänsters lösning införlivas i Swedbanks och Sparbankernas app som tillsammans har 4,3 miljoner användare. "Aldrig tidigare har bankkunder kunnat hantera sina abonnemang direkt i sin mobila bankapp", hävdar Emma Heimonen, ansvarig för digital innovation på Swedbank.