Annons

Annons

Hannes Snellman

Verdane Capital är inte längre majoritetsägare i parkeringsjätten. Vitruvian Partners förvärvar storpost i bolaget.

Det behövs fler kvalificerade jurister som förstår kundens affär. Det säger Paula Röttorp, managing partner på Hannes Snellman i Stockholm. Efter tio år på marknaden finns nybyggarandan kvar på byrån. Sedan en tid snickrar Paula Röttorp även texter för SvD.

"Juridiken är perfekt för AI så det är egentligen märkligt att transformationen inte har gått snabbare" säger Paula Röttorp, managing partner på Hannes Snellman, till Realtid. Hon tror inte att AI och andra juridiska tekniklösningar innebär slutet för den breda advokatbyrån – iallafall inte så länge branschen visar en förändringsvilja. 

Elisabeth Vestin och Jesper Nevalainen blir nya delägare på Hannes Snellman och ansvariga partners för byråns erbjudande inom IP & TMT i Norden. Samtidigt rekryteras Outi Jousi som expert inom IT-upphandling. "Hannes Snellman vill bli ledande inom IP&TMT i Norden" säger Elisabeth Vestin till Realtid.se.

Nu står det klart att Björn Kristiansson, partner på Hannes Snellman sedan 2011, lämnar byrån för att börja på Kanter vid årsskiftet.

Enligt källor till Realtid lämnar Björn Kristiansson Hannes Snellman där han har varit partner sedan 2011. 

Claes Kjellberg, partner på Hannes Snellman, var Sveriges mest anlitade transaktionsjurist under 2016. Han berättar att 2017 har börjat ovanligt starkt och han ser ingen omedelbar avmattning på transaktionsaptiten.

Sidor