Annons

Annons

Atrium Ljungberg

Fastighetsbolaget Atrium Ljungberg har tecknat ett hyresavtal med SEB som ska öppna ett rådgivningskontor på drygt 800 kvadratmeter i det karaktäristiska glashuset vid Slussen i Stockholm.

Nytt modernt huvudkontor med hotellkänsla. Medarbetarna på Atrium Ljungberg inleder 2018 med ett aktivitetsbaserat arbetssätt där digitaliseringen också får en viktig roll. Helena Martini, HR-chef på fastighetsbolaget, berättar om processen dit och hur det togs emot av medarbetarna.

Hyresintäkterna i fastighetsbolaget ökade med 6 procent under första kvartalet, visar delårsrapporten. “Det är en stark siffra som i huvudsak speglar den fortsatt starka kontorsmarknaden”, kommenterar vd:n Annica Ånäs.

Den kommersiella fastighetsmarknaden i Stor-Göteborg har kraftig medvind. Färsk statistik från Datscha visar att transaktionsvolymen på Göteborgs kommersiella fastighetsmarknad ligger på all time high-nivå, när det svenska transaktionsåret 2017 summeras.

Johan Ljungberg och Peter Wågström blir nya ledamöter och Liselotte Hjorth blir ny styrelseordförande i Eastnines styrelse.

Fastighetsbolaget Atrium Ljungbergs driftöverskott ökade med 13 procent under 2017, visar bokslutet. “Vi överträffar samtliga våra finansiella mål för tillväxt och stabilitet”, kommenterar vd:n Annica Ånäs.

Nu lanserar fastighetsbolaget Atrium Ljungberg sitt så kallade välkomstprogram i Uppsala – en modell för ökad integration där personer som har fått uppehållstillstånd erbjuds boende, praktik och en fadder. "Atrium Ljungberg fokuserar på hållbar stadsutveckling och där är integration en viktig del" säger Annica Ånäs, vd på Atrium Ljungberg, till Realtid.

Prognosen för 2017 höjs med 15 miljoner kronor till 1.150 miljoner kronor för resultat före värdeförändringar, framgår det av rapporten.

IT- och konsultbolaget HIQ flyttar till Atrium Ljungbergs fastighet Glashuset vid Slussen i Stockholm.

Sidor