Annons

Annons

Sitewide generic

RQ Partner är en strategisk design- och kommunikationsbyrå för finansbranschen.
RQ Partner är en del av Realtid Media.

Vi skapar relevant och engagerande kommunikation åt våra kunder. 

RQ Partner är specialister inom grafisk form och informationsdesign, content marketing, varumärkesfrågor och marknadsföring. I våra nätverk av underleverantörer finns expertis inom rörlig media, podcasting, foto och film. RQ Partner är en fullservicebyrå som erbjuder spetskompetens inom följande tre områden:

Grafisk form och informationsdesign

Effektiv kommunikation – oavsett kanal eller publiceringsform – kräver både ett bra och relevant innehåll och en god visuell utformning. Även ljud och rörlig bild måste förpackas väl för att effektivt nå ut. Och nå rätt. Vi på RQ Partner har lång och bred erfarenhet av Creative direction, grafisk design och visuell kommunikation. Digitalt såväl som i print.

Content marketing och kommersiella texter

Kommersiella texter, sponsrat innehåll och köpt content är en annan genre än vårt redaktionella innehåll. Rågången är viktig åt båda håll. Men när det gäller kvalitet och relevans gör vi ingen skillnad. Oavsett budskap, målgrupp och innehåll ska en sponsrad text vara lika bra som en redaktionell. Träffa lika rätt. Engagera lika starkt. Informera lika tydligt. För oss är det lika självklart som det är viktigt för våra kunder och uppdragsgivare.

Event, kampanjer och IR

Ett väl genomfört event får en fantastisk genomslagskraft. Vår närhet till finansbranschen och näringslivet kombinerat med vår erfarenhet inom design och kommunikation gör oss till en naturlig partner när ni vill skapa effektiva event och PR-kampanjer. 

Kontakta oss

John Bark

Creative Director
john.bark@realtidmedia.se
08 420 030 70

Creative Director på RQ Partner. Utbildad på Berghs School of Communications och School of Visual Arts, NY. Arbetade under fem år på 80-talet i New York; som AD på Esquire Magazine och Graphic Designer hos Milton Glaser & Walter Bernard (WBMG Inc). Arbetat som Creative director, AD och redaktör med hundratals kunder i Norden inom design och kommunikation. Undervisar samt håller workshops och har skrivit flera böcker inom sitt specialområde. Drev under åtta år byrån Bark Design AB (DI.Företagsgasell) med dussinet anställda. JB har vunnit åtskilliga internationella utmärkelser för sin och byråns formgivning.

Jörgen Schiller

Affärsutvecklare/Projektledare
jorgen.schiller@realtidmedia.se
08-420 030 64

Affärsutvecklare på RQ Partner. Utbildad Marknadsekonom och har lång erfarenhet inom marknadsföring och kommunikation främst inom diverse medieslag; Realtid Media, Kvällspressen Impact, Clear Channel, Adlink Sverige, m fl. Har i tidigare roller arbetat med försäljning, affärsutveckling och projektledning. Arbetat som Försäljningschef inom media och i startup företag.

RQ Partner - Kommunikationsbyrån för finansbranschen

Vi har den kreativa lösningen på era kommunikationsbehov. Som fullservicebyrå hjälper vi er med konceptutveckling, marknadsstrategier, grafisk design, varumärkesfrågor, rapporter, årsredovisningar och guider, emmitentpaket, sociala medier, poddar, film, företagsbloggar, kundtidningar, trycksaker och mycket annat.