Annons

Annons

Sitewide generic

Roland Poirier Martinsson:

Toyota Material Handling söker en bolagsjurist

Sista ansökningsdatum: 
Löpande
Placeringsort: 
Mjölby
URL för ansökan: 
Kontaktinformation: 

Om verksamheten

Toyota Material Handling, en del av Toyota Industries Corporation, är världens ledande leverantör av materialhanteringslösningar. Vi har lång branscherfarenhet och kan erbjuda ett omfattande program av motviktstruckar, lagertruckar och lagerutrustning i varumärkena Toyota och BT, automatiserings- och finansieringslösningar liksom service och reservdelar. I Europa är vi ca 10 000 anställda och är verksamma i fler än 30 länder. Tillverkningen sker i Ancenis (Frankrike), Bologna (Italien) och Mjölby. Huvudkontoret är placerat i Mjölby.

Till huvudkontoret i Mjölby söker vi nu en bolagsjurist.

Arbetsbeskrivning

Som bolagsjurist på Toyota Material Handling Europe är du en del av bolagets juristavdelning som utgör en legal stödfunktion huvudsakligen till den europeiska verksamheten. Avdelningen är också ansvarig för compliance med fokus på riskhantering, konkurrensrätt och code of conduct.

Du kommer att arbeta i en bred roll med allmän affärsjuridisk rådgivning. Framför allt kommer du stödja bolagets centrala säljavdelningar samt upphandlingsavdelningarna i Sverige, Frankrike och Italien. Fokus är upprättande och förhandling av komplexa kommersiella avtal såsom distributionsavtal och inköpsavtal. Du kommer även arbeta med kundavtal med inslag också av finansierings- och automationslösningar. Rollen kräver ett intresse för teknik och en förmåga att applicera juridiken på nya tekniska förutsättningar.

Vem är du?

Vi söker dig med juristexamen och minst 5 års yrkeserfarenhet. Vi tror att du har erfarenhet av att arbeta med ovan beskrivna arbetsuppgifter från annan internationell koncern och/eller en större affärsjuridisk advokatbyrå. Du är van att arbeta självständigt, du är en duktig jurist med stor förhandlingsvana och du har ett utpräglat kommersiellt intresse, gärna med internationell erfarenhet. Erfarenhet av kommersiella avtal är viktigt och om du även har erfarenhet av IT-rätt, immaterialrätt och konkurrensrätt är det meriterande. Då många transaktioner har en stor internationell omfattning är mycket goda kunskaper i engelska ett måste och du skriver och talar flytande. Som jurist är du affärsmässig, pragmatisk och resultatorienterad. Du är ansvarstagande och har stor integritet. Som person är du prestigelös, driven och positiv. Du är pålitlig, kommunikativ och har lätt att knyta kontakter med kollegor och kunder.

Du erbjuds

Du erbjuds en stimulerande och utvecklande roll med möjlighet att arbeta brett inom affärsjuridiken i en stor internationell koncern. Arbetet är mycket varierande och täcker ett brett spektrum av legala frågor i en internationell miljö.

Start:
Enligt överenskommelse

Lön:
Enligt överenskommelse

Sista ansökningsdag

Välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se. Urval sker löpande. I denna rekryteringsprocess samarbetar Toyota Material Handling med Jurek Rekrytering & Bemanning. Vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Helena Woodcock på telefonnummer 0733-10 95 85 alternativt helena.woodcock@jurek.se

Område:
Mjölby
Östergötlands län
Sverige

Anställning: 
Tillsvidareanställning Heltid

Kontakt:
Helena Woodcock helena.woodcock@jurek.se