Annons

Annons

TMF Group söker senior bolagsjurist

Sista ansökningsdatum: 
Löpande
Placeringsort: 
Stockholm
Kontaktinformation: 
ulriikka@jurek.se
076-633 14 40

Om verksamheten

TMF Group (TMF Sweden AB) är en världsledande leverantör av företagstjänster till kunder som är verksamma och investerar globalt. TMF Sweden AB fokuserar på att ge specialiserade, finansiella och administrativa tjänster till kunder runt om i världen. Med verksamhet i mer än 125 länder - och mer än 7000 anställda över hela världen - är TMF Group den globala experten som förstår lokala behov. TMF Group är engagerade i att snabbt spåra människor med potential och skapa möjligheter till utveckling inom företaget. Läs gärna mera på www.tmf-group.com

Arbetsbeskrivning 

Nu söker vi en senior bolagsjurist till TMF Groups kontor i centrala Stockholm. Du ingår i ett team av tre andra jurister och rapporterar till Teamlead Legal.

Du kommer att arbeta brett och bistå TMF Groups klienter med juridisk rådgivning inom olika rättsområden främst avtalsrätt och bolagsrätt. Du kommer att granska och upprätta klientavtal, tolka och tillämpa lagar och andra regler, tillsätta styrelser, registrera klienternas bolag hos Bolagsverket och se till att all bolagsformalia finns på plats. Tjänsten innebär även arbete i interna projekt och en del administrativa arbetsuppgifter. 

Tjänsten innebär även många kontaktytor såväl internt och externt. 

Vem är du

Vi vill att du har en svensk juristexamen och minst två års erfarenhet av affärsjuridiskt arbete vid advokatbyrå eller företag. Förutom goda kunskaper inom allmän bolagsrätt och allmän avtalsrätt, är erfarenhet av arbete i en internationell organisation meriterande. För att lyckas i rollen tror vi att du har en mycket god kommunikationsförmåga både i tal och skrift, såväl i svenska som engelska. 

Som person är du positiv, resultatorienterad och har hög arbetskapacitet. Vidare har du god samarbetsförmåga, hög integritet och ett prestigelöst förhållningssätt. Du är analytisk, affärsmässig, lösningsorienterad och trivs med att arbeta strukturerat.

Du erbjuds

Du erbjuds en spännande roll som bolagsjurist hos en unik arbetsgivare. Du får möjlighet att arbeta i en internationell organisation i tillväxt med många utvecklingsmöjligheter. 

I denna rekrytering samarbetar TMG Group AB med Jurek Rekrytering & Bemanning.  Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Ulriikka Uittomäki, telefon 076-633 14 40 eller via mejl ulriikka@jurek.se

Sök gärna tjänsten snarast då intervjuer sker löpande.  Du söker tjänsten via www.jurek.se