Annons

Annons

Sander Renström Berg Advokat söker två biträdande jurister/advokater

Sista ansökningsdatum: 
21 augusti 2017
Placeringsort: 
Stockholm
URL för ansökan: 
Kontaktinformation: 
Frida Sander och Johanna Gunnarsson (frida.sander@srbadvokat.se och johanna.gunnarsson@srbadvokat.se).

Är du vår nya Key Person?

Sander Renström Berg Advokat bygger Sveriges bästa team inom Private Equity och alternativa investeringar. Sander Renström Berg Advokat söker två biträdande jurister/advokater (en junior, en mer senior) som kommer att bidra till att lösa några av de mest krävande uppdragen i Sverige.

Vem är du?

Du är ambitiös, självständig, professionell, social och gillar att jobba. Du har varit anställd hos någon av de större advokatbyråerna och har eventuellt suttit ting. Nu är du ivrig att bli mer operativ. Hos oss blir du en viktig del i ett litet högprofessionellt team. SRB Advokat är en specialistbyrå som levererar förstklassiga tjänster till bl. a. några av Sveriges största investerare. Denna roll har vi etablerat genom att arbeta nära våra klienter och under många år leverera högkvalitativa, skräddarsydda tjänster med gedigen branschkännedom. Vi söker nu två medarbetare för att stärka vårt team inom framförallt alternativa investeringar och Private Equity. Vår verksamhet handlar om att skapa de bästa förutsättningarna för våra klienters långsiktiga samarbeten och investeringar, gång på gång. Du har utmärkta betyg, arbetar hårt och har en önskan att lära dig mer om och hantera komplexa avtalsstrukturer. Du är positiv, villig att ta mycket ansvar och har ett genuint intresse för affärer. Du som har arbetat på advokatbyrå har arbetat med fastighetstransaktioner, inom bank, finans eller med M&A.

Om oss

Vi på SRB Advokat har vår bakgrund hos storbyråerna men har skapat SRB Advokat för att arbeta mer nischat, ”hands-on” och i en personlig miljö. Vi strävar efter att upprätthålla en hälsosam livsbalans men i perioder får man räkna med hårt arbete. Gemensamt för oss är att vi är öppna och raka, trivs tillsammans och har stor aptit på livet. Vi sitter i representativa lokaler i Sjömansinstitutet invid Slussen med vacker utsikt över Stockholm.

Ansökan

Om du tror att du är rätt person är du välkommen att skicka in en ansökan med personligt brev, CV, vitsord, referenser och betyg senast den 21 augusti 2017 till Frida Sander och Johanna Gunnarsson (frida.sander@srbadvokat.se och johanna.gunnarsson@srbadvokat.se).