Annons

Annons

Redeye söker rådgivare för tillväxtbolag inom technology-sektorn!

Sista ansökningsdatum: 
Löpande
Placeringsort: 
Stockholm
URL för ansökan: 

Tjänsten innebär

Som Client Manager (CM) inom Corporate Broking-avdelningen ansvarar du för 10-15 börsnoterade bolagskunder. CM är ytterst ansvarig för rådgivning, investerarundersökningar, event, analys och andra aktiviteter som levereras till kund. Dessutom deltar CM aktivt i försäljningsarbetet (Corporate Broking, Certified Advisor och Corporate Finance) och därmed ansvarig för att generera nya klienter/nya intäkter till avdelningen.

​Ett arbete hos Redeye erbjuder ständiga utmaningar med höga krav på prestation och kreativitet. Vår miljö präglas av professionalism, drivkraft och korta beslutsvägar. Hos oss har alla medarbetare stor betydelse. Alla spelar en betydande roll i utvecklingen av bolaget och har en aktiv roll i leverans till klient.

Tjänsten kräver

Du bör ha god aktiekunskap och kunskaper inom området Technology och en förkärlek till teknikbolag. Då relationer är fokus i rollen är det viktigt att du trivs med att nätverka och det är en fördel att ha ett digert kontaktnät. Det är även viktigt att kunna arbeta resultatinriktat och självständigt och ha kommersiell insikt, och vi tror därför att du har minst 3 års relevant arbetslivserfarenhet.

Det är en fördel om du har en bakgrund från analys, IR, Corporate Finance, mäkleri eller Certified Advisor.

Företagsbeskrivning

Redeye är en nästa generationens finansiella analytiker och investment banking-firma, specialiserad på Life Science och Technology. Våra klienter är innovativa framtidsföretag på den Nordiska marknaden, vi arbetar utifrån en värdebaserad investeringsfilosofi och med en unik ratingmodell. Redeye grundades 1999, är ett auktoriserat värdepappersbolag och står under Finansinspektionens tillsyn.

Skicka din ansökan med CV och brev via knappen nedan!