Annons

Annons

Sitewide generic

Roland Poirier Martinsson:

KMA- ansvarig till Magnolia Bostad

Sista ansökningsdatum: 
23 januari 2017
Placeringsort: 
Stockholm
URL för ansökan: 
Kontaktinformation: 
Anders Johansson: 070 790 88 36
Ola Everhed: 070 790 01 06

Magnolia Bostad söker en KMA- ansvarig med ett brinnande intresse för processer, kvalitet, miljö och arbetsmiljö.
 

Magnolia Bostad utvecklar attraktiva och funktionella nya boenden, såväl hyresrätter som bostadsrätter och hotell i Sveriges tillväxtorter. Magnolia är ett företag under kraftig tillväxt. Bara under det senaste året har bolaget blivit mer än dubbelt så många. Idag är det drygt 50 personer som arbetar på kontoren i centrala Stockholm och Helsingborg. Magnolia Bostads aktie är noterad på Nasdaq First North.

Arbetsbeskrivning

Tjänsten innebär att ansvara för och ha kunskap om kvalitet, miljö och arbetsmiljö och utveckla strukturerna och processerna inom organisationen samt vara drivande i dessa frågor. Du deltar och stöttar även organisationen i frågor gällande Hållbarhetsredovisning enligt Global Reporting Initiative (GRI).

Ansvaret som KMA- ansvarig kommer innebära att fortsätta utvecklingsarbetet inom processer, rutiner och riktlinjer på både bolagsnivå samt i bostadsutvecklingsprojekt där kvalitet-, miljö- och arbetsmiljökraven är tydliga hela vägen från anbudsnivå till färdigställande av projekt. Du bistår organisationen och dess medarbetare i interna processförbättringar ur KMA- perspektiv vilket är en tyngdpunkt för tjänsten. Din uppgift blir att se till att Magnolia Bostad lever upp till ställda interna och externa krav samt att driva förändringsarbetet för KMA-frågor. Du rapporterar direkt till vVD/Avdelningschef för projektutvecklingen.

Din profil

Vi söker dig som har några års erfarenhet av arbetsuppgifter inom områdena kvalitet, miljö och arbetsmiljö, helst inom bygg- eller fastighetsbranschen men även erfarenhet från andra branscher kan vara intressant. Erfarenhet från hållbarhetsredovisning är meriterande.

Vi tror att rätt person för rollen har god samarbetsförmåga samt förmåga att utveckla och underhålla goda relationer. Du måste vara noggrann, systematisk och analytisk. Du är orädd och du arbetar med att driva igenom förändringar, ställa krav och följa upp. För att vara framgångsrik i rollen som KMA- ansvarig ser vi att du är öppen, tydlig och engagerad.

Din ansökan

Vill du bli en del av Magnolia Bostad? Välkommen att visa intresse via www.boardtalk.se. Frågor besvaras av ansvarig rekryteringskonsult Anders Johansson (070 790 88 36) eller Ola Everhed (070 790 01 06). Urval och intervjuer kommer att ske löpande varför vi ser fram emot din ansökan så snart som möjligt dock senast 23 januari 2017.