Annons

Annons

Sitewide generic

Roland Poirier Martinsson:

If söker Försäkringsjurist till Stockholm

Sista ansökningsdatum: 
23 januari 2017
Placeringsort: 
Stockholm
URL för ansökan: 

Den övergripande försäkringsjuridiska kompetensen inom våra affärsområden Industri, Företag och Privat tillhandahålls av avdelningen "Försäkringsjuridik". Vi söker nu en försäkringsjurist till avdelningen.

Dina arbetsuppgifter

Arbetet som försäkringsjurist är omväxlande och innebär bland annat att:

  • du lämnar råd i juridiska frågor till alla enheter inom If
  • du uppträder som ombud för försäkringstagare och If vid rättegångar i allmän domstol och i skiljeförfarande
  • du är med vid produktutvecklingsarbete som ofta sker i projektform

I arbetet ingår bl.a. även analys och konsekvensbedömning av ny lagstiftning/rättspraxis samt remissarbete, avtalsgranskning, branschgemensamma uppdrag och utbildningsverksamhet.

Vem vi söker

Vi söker dig som är tingsmeriterad och som dessutom har arbetat med kvalificerat juridiskt arbete, innefattande domstolsprocesser och andra förhandlingar, eller som – utan tingsmeritering - har skaffat motsvarande erfarenhet. Du har mycket goda juridiska kunskaper och är bra på att uttrycka dig muntligen och skriftligen på såväl svenska som engelska. Du är även serviceinriktad och har utpräglad samarbetsförmåga.

För mer information, kontakta: 

Oskar Hedlund, 08 792 78 34 (tillträdande Ledare, Försäkringsjuridik)

Thomas Sevebrant, 08 792 73 72 (Försäkringsjurist)

Ansökan, CV och betyg:

Välkommen med din ansökan senast den 23 januari 2017. Du söker via denna länk: https://if.easycruit.com/vacancy/1764693/39903?iso=se
 

If är Nordens ledande skadeförsäkringsbolag med 3,6 miljoner kunder och 6 600 medarbetare. Vi erbjuder våra kunder – både privatpersoner och företag – försäkringar och service av hög kvalitet. Som specialister på skadeförsäkringar hjälper vi även till att förebygga skador och olyckor. Med vår kunskap och vårt engagemang bidrar vi till att skapa en tryggare vardag för våra kunder och ett säkrare samhälle i stort.