Annons

Annons

Hannes Snellman söker biträdande jurister inom IP & TMT

Sista ansökningsdatum: 
Löpande
Placeringsort: 
Stockholm
URL för ansökan: 
Kontaktinformation: 
För mer information om tjänsten, vänligen kontakta: 
Elisabeth Vestin, Specialist Partner, IP & TMT, tel. 0760 0000 09.

För mer information om rekryteringsprocessen, vänligen kontakta: 
Sari Marttila, HR Specialist, tel. 0760 0000 22.

Vem söker vi?

Är du en framstående jurist med 2-6 års erfarenhet av immaterialrätt, teknologi, media och telekom (IP&TMT) och redo att ta nästa steg i din personliga utveckling och karriär? Vi på Hannes Snellman söker biträdande jurister som vill arbeta inom ovannämnda områden, med ett särskilt fokus på e-handel, digital transformation, data- och personuppgiftsfrågor och outsourcing samt andra kommersiella avtal i vår framgångsrika och trevliga IP & TMT-grupp som arbetar med ett av byråns snabbast växande affärsområden. 

Vi ser gärna att du antingen har arbetat med personuppgiftslagstiftning samt IT- och outsourcing-avtal på en affärsjuridisk byrå eller som bolagsjurist. Vi söker dig med höga ambitioner, framstående akademiska meriter samt en passion för juridik och affärer. Kulturen hos Hannes Snellman präglas av entreprenörskap, engagemang och kvalitet. För att trivas hos oss tror vi att du är en prestigelös person med ett genuint intresse för juridik och innovativa företag, vars verksamhet präglas av vikten av skyddet för dess immateriella rättigheter och data. Du är en engagerad lagspelare med en positiv och professionell attityd som tycker att den internationella affärsjuridiska marknaden är spännande. 

Vad erbjuder vi?

Hannes Snellman är en ledande nordisk affärsjuridisk advokatbyrå. Vi vägleder våra klienter med stort engagemang, hög kvalitet och nyskapande idéer. Hos oss blir du snabbt en värdefull medlem i vår framgångsrika IP & TMT-grupp bestående av totalt ett tjugotal personer. Du kommer att arbeta med alla förekommande ärenden inom IP & TMT-området i nära samarbete med flera av branschens vassaste jurister. 

IP & TMT är ett område som är starkt internationellt förankrat hos Hannes Snellman och som dessutom växer i takt med att digitaliseringen i samhället ökar och nya personuppgiftsregler träder ikraft. Bland våra klienter finns många spännande företag med internationella verksamheter inom bland annat telekom, mode, design, musik, media, sport, detaljhandeln, e-handel samt life sciences. Du får även möjligheten att arbeta internationellt nästan dagligen genom samarbeten med utländska klienter och våra kollegor i Helsingfors. 

Vi erbjuder dig en modern och trevlig arbetsplats med bra gemenskap. Du får arbeta med stimulerande arbetsuppgifter och delta i Hannes Snellmans interna utbildningsprogram för jurister. Hos oss erbjuds du möjligheten till karriärutveckling i en atmosfär av expertis och professionalism. Vår IP & TMT-grupp expanderar och du kommer att få stora möjligheter att påverka gruppens utveckling. Vi värdesätter personlig drivkraft och välkomnar alla idéer som kan hjälpa oss att bli ännu mer framgångsrika.

När och hur ansöker du?

Om du är rätt kandidat för tjänsten så får du gärna skicka ditt personliga brev, CV, betyg och relevanta intyg så snart som möjligt eftersom urval sker löpande. Vänligen skicka in handlingarna via vårt rekryteringssystem på www.hannessnellman.com/careers/vacant-positions.

För mer information om tjänsten, vänligen kontakta: 
Elisabeth Vestin, Specialist Partner, IP & TMT, tel. 0760 0000 09.

För mer information om rekryteringsprocessen, vänligen kontakta: 
Sari Marttila, HR Specialist, tel. 0760 0000 22.

Välkommen med din ansökan! 

Hannes Snellman är en ledande nordisk advokatbyrå med  fokus på stora transaktioner och komplexa tvister. Vi vägleder våra klienter med stort engagemang, hög kvalitet och nyskapande idéer.