Annons

Annons

Sitewide generic

Förmögenhetsrådgivare / Wealth Manager

Sista ansökningsdatum: 
10 mars 2017
Placeringsort: 
Göteborg
Kontaktinformation: 

Burenstam & Partners är en av Sveriges främsta oberoende förmögenhetsrådgivare som skapar trygghet och utveckling för sina kunder. Det kräver intressegemenskap med kunden, kompetens och erfarenhet hos medarbetarna, obundenhet i val av investeringslösningar och konkurrenskraftig prissättning. Vi erbjuder marknadens mest intressanta modell för att hjälpa kunder till finansiella lösningar.

Till kontoret i Göteborg söker vi nu fler medarbetare som vill arbeta på ett annorlunda sätt

Förmögenhetsrådgivare / Wealth Manager

Vi söker marknadens mest professionella medarbetare som vill vara med och bygga företaget vidare. Du har ett bra track record och nätverk i branschen samt kvalificerad erfarenhet av förmögenhetsrådgivning, finansiell planering, strategisk allokering och risk. Ditt arbetssätt kännetecknas av initiativ- och handlingskraft i kombination med en relationsbyggande och förtroendeingivande personlighet. Du erbjuds en utvecklande roll i ett framåt företag med hög trivsel.

För mer information och ansökan är du välkommen att kontakta Per Synnes på Transearch International, tel 0702-99 15 30 alt per.synnes@transearch.se. Sista ansökningsdag är 10 mars. Alla kontakter hanteras konfidentiellt.