Annons

Annons

FCG söker konsulter inom kvantitativ analys

Sista ansökningsdatum: 
30 september 2017
Placeringsort: 
Stockholm
URL för ansökan: 

Efterfrågan på FCG:s tjänster inom avancerad analys/statistisk modellering är starkt växande. Vi hjälper våra kunder med kvantitativ analys och modellering i hela deras affärsprocess, från analys av nya kunder till datadriven verksamhetsoptimering och olika typer av riskberäkningar. 
Vi söker nu framtidens analytiska stjärnor som med engagemang och kraft vill vara med oss på FCG i vår fortsatta tillväxtresa. Du som hela tiden vill utvecklas och som aldrig slutar vara nyfiken. Du som vill vara en del av vårt lag där det finns en enorm kunskap och erfarenhet, som vi vill dela med oss av. Till varandra. Till våra kunder. 

I ditt arbete kommer du hos våra kunder bl.a. arbeta med: 

•    Projektdeltagande/-ledning i optimeringsprojekt eller andra projekt där matematisk/statistisk spetskompetens behövs. 
•    Bidra med nya affärsmöjligheter och effektivisering av företagens datadrivna affärsbeslutsprocesser, innefattande bland annat strukturer, strategier, mål och risktagande/potential
•    Datadriven analys i syfte att optimera kunders lojalitet
•    Utveckling av modeller för beräkning av bl.a. kreditrisker, marknadsrisker och likviditetsrisker. 

Om dig 

För oss är det viktigt att du är rätt person, du ska vilja vara med på vår tillväxtresa och du ska brinna för kvantitativ analys.  Vi söker både juniora och mer seniora personer. Vi tror att du har en bakgrund inom statistiskt/matematiskt arbete från högtransaktionsintensiva branscher, så som bank, finans, försäkring, telekom, spelbolag eller liknade. Du kan också vara nyutexaminerad som civilingenjör eller ha annan relevant akademisk utbildning, exempelvis matematik/statistik. Kunskap och erfarenhet från program som SAS, Matlab, R, Phyton med flera är meriterande.
 
Akademiska meriter är emellertid inte allt för oss på FCG. Vi lägger stor vikt vid personlighet och faktorer som integritet, ödmjukhet, engagemang och samarbetsförmåga. Du vill arbeta i en konsultdriven miljö och du brinner för att skapa värde för kund. 

På FCG 

Vi på FCG är måna om varandra. Vi investerar i allas utveckling och välmående. Vi värdesätter engagemang och eget driv. Med våra specialistkunskaper ser vi till att vår rådgivning fungerar i praktiken och att den alltid leder till konkret affärsnytta. I samarbetet med kunden tar vi som konsulter en stödjande roll, men viktigast av allt är att vi vågar utmana och inspirera! 

Om FCG 

Vi är specialisterna inom riskhantering, finansiell juridik och affärsstyrning.  Nu bygger vi även upp vår verksamhet inom Customer Insight/Analytics. Vi finns i Sverige, Norge och Danmark och har sedan starten 2008 byggt upp en verksamhet med omkring 100 specialister inom juridik, finansiell ekonomi, redovisning, matematik och aktuarier. FCG har kunder inom alla segment och storlekar som står under Finansinspektionens tillsyn och vi hjälper även företag inom andra industrier som möter en reglering eller ser nyttan av en god företagsstyrning samt hantering av kredit-, finans- och riskfrågor. 

Matchar dina värderingar, kompetenser och framtidsplaner med våra?

Skicka in din ansökan genom att klicka här: Jag är intresserad och vill ansöka! , eller via gå in via vår hemsida.

Vänta inte om du är säker på din sak. Vi gör urval och intervjuar kandidater löpande. 

Sista ansökningsdag är den 30 september.