Annons

Annons

Erfaren Redovisningskonsult sökes till BDO – Redovisning, Göteborg

Sista ansökningsdatum: 
Löpande
Placeringsort: 
Göteborg
URL för ansökan: 
Kontaktinformation: 

Hos oss får du möjligheten att växa som individ och yrkesperson.

På BDO sätter vi medarbetarna främst. Anledningen är enkel, vi ska bli bäst på service och den levereras bäst av våra medarbetare. Därför satsar vi på kompetensutveckling i form av utbildningar och skapar förutsättningar för långsiktiga karriärvägar. Vi arbetar i en prestigelös och inkluderande kultur där alla har möjligheten att växa, både som individ och yrkesperson. Vi tror att det är vår samlade kompetens och vår kultur som gör att kunderna väljer oss som långsiktig affärspartner, både här i Sverige och internationellt.

BDO:s drivkraft och våra värderingar — vad vi står för, har visat sig framgångsrikt utifrån hur våra kunder upplever oss. För femte året i rad visar Svenskt Kvalitetsindex mätning att vi har branschens nöjdaste kunder.

Vill du vara med och utveckla branschens bästa leverans och största kundupplevelse?

Arbetsuppgifter

I rollen som redovisningskonsult arbetar du nära våra kunder med varierande och självständiga uppgifter såsom bland annat bokslut, årsredovisningar och deklarationer. Våra kunder finns inom olika branscher med varierad storlek.

Vem söker vi?

Vi söker dig som är en erfaren redovisningskonsult och som är auktoriserad eller som har kunskaper att kunna bli det och som är redo för nästa steg i karriären. Som redovisningskonsult hos oss på BDO har du hand om ett flertal kunder och agerar bollplank varför det är viktigt att du är duktig på att bygga relationer, har en hög servicekänsla och ett säljande sätt.

För att passa in hos oss behöver du vara målfokuserad, drivande samt ha en god analytisk förmåga. Vidare behöver du ha lätt för att ta egna initiativ, vara noggrann och ha en stark konsultprofil. Det sistnämnda innebär också att du är social, ödmjuk och att du har ett stort intresse av människor.

Goda kunskaper i engelska ser vi en självklarhet, likaså att du känner igen dig i våra värdeord Relationsdriven, Servicedriven, Progressiv, Kompetent och Proaktiv. B-körkort är ett krav.

Vi erbjuder

Hos oss ges du möjlighet att utveckla din kompetens och du får från början mycket ansvar. Vår kultur är familjär och arbetsklimatet är öppet och rakt vilket ger en stimulerande och utvecklande arbetsmiljö.

Vi förstår att du måste trivas för att utvecklas och utvecklas för att trivas. Du involveras i hela kundprocessen vilket ger dig möjlighet att jobba nära våra kunder. Vårt breda tjänsteutbud innebär att vi kan hjälpa dem på många plan. Därmed växer både du, ditt team och vi som bolag. Och har du en näsa för affärer är vi övertygande om att du når extra högt.

Hos oss på BDO tror vi på att våra medarbetare själv är med och påverkar sin framtid – om du har viljan och engagemanget kan du nå hur långt du vill!

Urval sker löpande, ansök därför redan idag. Tjänsten tillträds efter överenskommelse.

Frågor om tjänsten besvaras av Maria Grönqvist på HR, maria.gronqvist@bdo.se eller 031-704 13 49.