Annons

Annons

Sitewide generic

EasyPark söker en jurist med huvudansvar för informations- och datasäkerhetsfrågor

Sista ansökningsdatum: 
Löpande
Placeringsort: 
Stockholm
Kontaktinformation: 

Om uppdragsgivaren

EasyPark är ett ledande företag inom digitala tjänster som fokuserar på att bygga världens största marknadsplats för parkering. Vår parkeringsapp har hittills hjälpt miljontals människor i vardagen och finns tillgänglig i över 500 städer på nio marknader i Europa. Appen har vunnit flertalet priser bl.a. "bästa nyttoappen" och har över 300 000 appnedladdningar i månaden. 

Vår vision är tydlig – vi vill förbättra livet i framtidens städer – ”Make cities more liveable”. Vi växer som organisation och i dagsläget arbetar mer än 150 anställda för att driva EasyPark framåt mot visionen. Läs mer om företaget på https://easyparkgroup.com/

Huvudkontoret, som är inrymt i moderna lokaler i närheten av Gärdet i Stockholm präglas av en positiv energi där man tillsammans med kollegor över hela Europa arbetar mot gemensamma mål och tillsammans firar framgångar.

Till vårt huvudkontor i Stockholm söker vi en jurist med huvudansvar för informations- och datasäkerhetsfrågor
 

EasyPark befinner sig i en mycket spännande och expansiv fas och vi söker en jurist som vill vara med på vår resa i ett ungt, entreprenörsdrivet företag. Som jurist hos oss kommer du att få vara med och utveckla juristfunktionen tillsammans med övriga funktioner inom företaget. Du kommer att få en unik möjlighet att få vara med och bygga bolaget, stötta ledning och övriga funktioner med råd i juridiska frågor. Du kommer att få vara med i olika projekt, internutbildning och arbeta brett inom olika rättsområden med frågor av alla kategorier. Arbetet innebär ett nära samarbete med alla funktioner inom företaget.

Vi söker dig med cirka 3-5 års erfarenhet från advokatbyrå eller bolag. Vi erbjuder en bred tjänst som kommer att spänna över många olika rättsområden och du bör därför ha en bred kompetensprofil och känna dig bekväm i rollen som generalist. Viktiga arbetsområden där du kommer att få en nyckelroll är intern kontroll rörande framförallt vårt ledningssystem för informationssäkerhet (ISMS), den nya personuppgiftslagen (GDPR) och lagen om penningtvätt (AML). Du kommer därför att ansvara för identifiering och hantering av risker inom företaget, utarbeta policys och instruktioner för hantering av personuppgiftsbehandling samt informationssäkerhet. Du kommer även att arbeta proaktivt med frågor rörande penningtvätt och bedrägerier samt hålla utbildningar inom dessa områden. Ditt ansvar kommer att vara att driva dessa projekt, implementera och kontinuerligt följa upp dem. 

Du kommer även komma i kontakt med kommersiell avtalsrätt, offentlig upphandling, försäkringsrätt, arbetsrätt och bolagsrätt. Förhandlingsvana och erfarenhet från transaktioner är också meriterande eftersom vi är inne i en expansiv fas.

Du är van att arbeta självständigt såväl som i projekt och är prestigelös samt tycker om att ge service. Du trivs i en föränderlig miljö då EasyPark präglas av engagemang och entreprenörsanda. Andra viktiga egenskaper är integritet, samarbetsförmåga, mod och nyfikenhet. Är du rätt person och har rätt ambition kommer du att kunna utvecklas mycket tillsammans med oss.

Vi är ett mångkulturellt företag och värdesätter därför internationell erfarenhet och mycket goda kunskaper i engelska i såväl tal som skrift är ett krav, då det är vårt koncernspråk. 

Du kommer att rapportera till vår Group Accounting Manager.

Stämmer beskrivningen in på dig vill vi att du genast skickar ditt CV, personliga brev och betyg till Rosita hos von Feilitzen & Partners som vi samarbetar med i denna rekrytering. Om du har frågor, kontakta gärna Rosita på 073-540 57 07 alternativt på e-mail: rosita@vonfeilitzen.se. Urval kommer att ske löpande.