Annons

Annons

Sitewide generic

Analytisk Erbjudandeansvarig till Motormännens Riksförbund

Sista ansökningsdatum: 
18 mars 2017
Placeringsort: 
Stockholm
URL för ansökan: 
Kontaktinformation: 

Motormännens Riksförbund är med 100 000 medlemmar Sveriges största oberoende konsument- och intresseorganisation för bilister. Vi driver bilisternas frågor och arbetar med hållbar, trafiksäker och tillgänglig mobilitet. Våra medlemmar erbjuds en rad förmåner.

Vår mission är hållbar, säker och tillgänglig mobilitet. Vi har alla möjligheter att växa både som organisation och i våra affärer. Detsamma gäller vår opinionsbildande roll och allmänhetens syn på oss som den självklara företrädaren för Sveriges bilister och andra trafikanter. Nu söker vi dig som vill vara med och stärka och utveckla vårt arbete.

Arbetsbeskrivning

I rollen som Erbjudandeansvarig hos Motormännens Riksförbund kommer du att ansvara för att samordna, driva och utveckla vårt produkt- och analysarbete framåt för att erbjuda medlemmarna kreativa och värdeskapande produkter och tjänster.

Att bevaka och analysera teknisk utveckling och miljöfrågor för att ligga i framkant med erbjudande till våra medlemmar, blir en central uppgift för dig.

Du kommer att få ansvarar för omvärldsbevakning samt statistiksammanställning för att årligen upprätta proaktiva planer för att möta medlemmarnas framtida behov. Du är självklart intresserad av mobilitet och utmaningar inom vår bransch. Inom ditt ansvar ligger dessutom att vara kontaktperson för externa leverantörer och våra utländska motsvarigheter med tillgänglighet även utanför dagtid. Vi tror att det underlättar om du har erfarenhet av sådant ansvar sedan tidigare.

Vem är du

Du har egen dokumenterad erfarenhet av liknande uppgifter och har arbetat strukturerat med att ta fram produkter och tjänster utifrån marknadens behov och önskemål. Du har relevant akademisk examen, är driven med analytisk förmåga med någon form praktisk erfarenhet av erbjudandepaketering.

Vi är mitt inne i ett förändringsarbete och jobbar fokuserat med medlemsantalet och att skapa värde som vida överstiger medlemsavgiften. Du ingår i marknadsavdelningen och jobbar tätt med dina kollegor inom teknik, juridik och resor. Det är meriterande om du har erfarenhet från en annan idéburen organisation och av att driva projekt.

Du erbjuds

Detta är en spännande möjlighet för dig som vill utvecklas. Du får i rollen möjlighet att driva projekt framåt med ansvar för utvecklingen av våra produkter och tjänster. Vi är en relativt liten organisation med korta beslutsvägar, där det finns stor möjlighet att påverka.

Självklart finns det kollektivavtal på arbetsplatsen. Tester och arbetsprover kan komma ifråga. Facklig företrädare för Unionen är Anna Envall, telefon 08-690 38 74, anna.envall@motormannen.se.

Välkommen med din ansökan, CV och övriga handlingar senast den 18 mars 2017.

I denna rekryteringsprocess samarbetar Motormännens Riksförbund med Jurek Rekrytering & Bemanning och vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Caroline Frödén på telefonnummer 0766-33 14 44 alternativt caroline.froden@jurek.se. Då urvalsprocessen sker löpande är du varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se.

Område:
Stockholm
Stockholms län

Anställning: 
Tillsvidare Heltid

Kontakt:
Caroline Frödén