Annons

Annons

Aktieanalytiker inom Technology till Redeye Corporate Broking

Sista ansökningsdatum: 
Löpande
Placeringsort: 
Stockholm
URL för ansökan: 

Tjänsten innebär:

Ett arbete hos Redeye erbjuder ständiga utmaningar med höga krav på prestation och kreativitet. Vår miljö präglas av professionalism, drivkraft och korta beslutsvägar. Hos oss har alla medarbetare stor betydelse. Alla spelar en betydande roll i utvecklingen av bolaget och har en aktiv roll i leverans till kund.

Som analytiker inom Redeye Corporate Broking arbetar med att förbereda, söka, sammanställa, planera och genomföra analyser, presentationer, värderingar och uppföljningsrapporter på spännande tillväxtbolag i Norden.

En viktig del av arbetet är att föra en aktiv dialog med investerare, ägare och ledning. Arbetet med våra klientbolag sker i nära samarbete med seniora kundansvariga. Arbetet styrs av utvecklingen i våra klientbolag och branschen de verkar inom, bitvis kan arbetsbelastningen bli hög.

Tjänsten kräver:

Vi söker dig som har 1-3 års erfarenhet av att ha arbetat som till exempel analytiker, inom Corporate Finance eller som managementkonsult.

För att passa hos Redeye i rollen som aktieanalytiker i Technology-teamet krävs ett genuint aktieintresse och förkärlek till framtidsbolag inom sektorn Technology. Du förväntas ha en god analytisk förmåga samt förmåga att arbeta i grupp. Att du har god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift ser vi som en självklarhet, likaså att du bidrar till utvecklingen inom bolaget. På Redeye gäller mottot att ständigt vilja utveckla sig själv och leverera med mästarklass.

Företagsbeskrivning:

Redeye är en nästa generationens finansiella analytiker och investment banking-firma, specialiserad på Life Science och Technology. Våra klienter är innovativa framtidsföretag på den Nordiska marknaden, vi arbetar utifrån en värdebaserad investeringsfilosofi och med en unik ratingmodell. Redeye grundades 1999, är ett auktoriserat värdepappersbolag och står under Finansinspektionens tillsyn.

Läs mer här.

Bifoga CV och brev via knappen nedan!