Annons

Annons

Affärsdriven bolagsjurist till UC-koncernen

Sista ansökningsdatum: 
Löpande
Placeringsort: 
Stockholm
URL för ansökan: 
Kontaktinformation: 
Susanne Falk, på Falk Search, tel 0762-82 88 89 eller susanne.falk@falksearch.se.

Om UC AB

UC AB är Sveriges ledande affärs- och kreditupplysningsföretag. I koncernen ingår även dotterbolagen UC Affärsfakta AB, UC Allabolag AB, UC Bostadsvärdering AB samt UC Marknadsinformation AB. UC ägs av de svenska affärsbankerna och våra cirka 300 medarbetare finns i Stockholm, Örebro, Göteborg, Malmö och Östersund. Med hjälp av marknadens mest kompletta kreditupplysningar, unika analyser och effektiva lösningar brinner vi för att hjälpa våra kunder att fatta säkra affärsbeslut och utveckla lönsamma kundrelationer. Idag används UC:s tjänster av såväl stora som små företag inom många olika branscher och offentlig sektor samt av privatpersoner. Läs mer på uc.se.

UC-koncernen söker nu till juristavdelningen en driven och affärsmässig jurist med bred erfarenhet av affärsjuridik

Om tjänsten

På UC står juridiken i centrum och juristerna på UC har en central och viktig roll där man är delaktig i verksamheten. Därför är du viktig för oss. Du får möjlighet att utvecklas och arbeta mycket varierande med kvalificerad affärsjuridik. Tjänsten är placerad i Stockholm och du kommer att rapportera till chefsjuristen.

Vanligt förekommande områden är kommersiell avtalsrätt med inriktning på större kundavtal, olika IT-avtal samt integritetsskyddande rätt såsom personuppgiftslagen och dataskyddsförordningen. Du kommer att ge rådgivning, skriva avtal och delta i förhandlingar med både kunder och leverantörer. Vidare kommer du att bistå vid produktutveckling och stödja UCs regulatoriska arbete.

Vem söker vi?

Vi söker dig med minst fem års erfarenhet från advokatbyrå, bolag eller annan relevant bakgrund. Dina personliga egenskaper är viktiga för oss och vi värderar en effektiv person som arbetar snabbt och målinriktat, detta i kombination med gott omdöme och lösningsfokus. Verksamheten bedrivs i en föränderlig miljö varför du behöver kunna tänka nytt, klara ett högt tempo, ta eget ansvar och våga fatta beslut. En hög analytisk förmåga med sinne för detaljer ser vi som en självklarhet. Goda kunskaper i svenska och engelska, muntligt såväl som i skrift är en förutsättning. Vi kan erbjuda dig en utmanande och utvecklande roll med självständigt kvalificerat juridiskt arbete där affären är i centrum. Vi erbjuder dig också en trevlig arbetsplats med förståelse för betydelsen av att ha en sund balans i livet.

För att passa hos oss är det viktigt att du identifierar dig med UC:s värdeord:
Ansvarstagande, Värdeskapande och Passionerad.

I den här tjänsten samarbetar vi med Falk Search. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Susanne Falk, på Falk Search, tel 0762-82 88 89. Skicka din ansökan med CV och personligt brev till cv@falksearch.se snarast.