Annons

Annons

Sitewide generic

Per Berggren slutar som vd för Hemsö

Per Berggren kommer framöver lägga sin tid på styrelsearbete och uppdrag inom fastighetsbranschen. Ingen ny vd utsedd.

Efter sex år som vd för Hemsö har Per Berggren informerat styrelsen om att han avser att sluta vid årsskiftet. Berggren kommer att vara kvar tills en ny vd är på plats.

- Jag har varit vd i stora fastighetsbolag i sammanlagt mer än 15 år. Nu vill jag tona ner det operativa arbetet för att istället utifrån en tydlig plan lägga min tid på styrelsearbete och andra uppdrag inom fastighetssektorn, säger Per Berggren i ett pressmeddelande från Hemsö.

Hemsö har under Per Berggrens ledning nästan fördubblat fastighetsportföljen och gått från att vara en okänd uppstickare till ett etablerat och välkänt fastighetsbolag.

Annons

Annons

- Per Berggren har byggt Hemsö från grunden. På ett framgångsrikt sätt har han satt bolaget på kartan, inte bara i fastighetssverige utan även i Finland och Tyskland., säger Hemsös styrelseordförande Pär Nuder.

Målet är att en ny vd ska tillträda vid årsskiftet dock senast i samband med nästa års bolagsstämma.  Rekryteringen till en ersättare har precis påbörjats, enligt Hemsös styrelseordförande.

 

Annons

Annons

Annons

Annons

Annons

Annons

Annons