Annons

Annons

NFT Ventures investerar i Avtal24

Bonnier-finansierade NFT går in med okänd summa som ska hjälpa med marknadsföring.

Riskkapitalbolaget NFT Ventures går in som ny delägare i svenska juridikplattformen Avtal24.

Den senaste affären kommer en kort tid efter att bland annat Industrifonden och Sven Hagströmer investerat 10 miljoner kronor.

– Vi har fått så pass bra traction i Sverige så nu ska vi ut och förklara för alla vad vi gör. Det här ska framför allt öka kännedomen om vår produkt och tjänst. Vi ska bli kända bland svenska folket som den juristbyrå man ska gå till för den här typen av frågor, säger vd Magnus Stein till Realtid.se.

Annons

Annons

Avtal24 hjälper kundern med bland annat skilsmässor och bodelning. Plattformen har idag 70.000 användare och finns förutom i Sverige även på den tyska marknaden, något som gjorde det ännu mer intressant för NFT.

– Avtal24 har en unik position på den svenska juridiska marknaden i och med sitt fokus på digitala kanaler. Vi ser att detta bara är början på en större transformation inom juridiska tjänster, en transformation som vi gärna är delaktiga i, säger NFT:s vd Johan Lundberg i en kommentar.

Planen är även att växa i andra länder men nya investeringen handlar framför allt om att etablera varumärket på hemmamarknaden, enligt Stein.

I samband med affären förstärks Avtal24:s styrelse med Johan Lundberg och nye ordföranden Håkan Berg, som tidigare varit koncernriskchef på Swedbank.

Annons

Annons

Annons

Annons

Annons

Annons

Annons