Annons

Annons

Sitewide generic

Kastell rekryterar från Hannes Snellman

Förstärker inom processrätt och offentlig upphandling.

Advokatbyrån Kastell rekryterar Olof Larsberger från Hannes Snellman, där han har varit sex år. Det framgår av ett pressmeddelande.

– Jag har följt Kastells utveckling ända sedan starten och är mycket imponerad. Kastell har under denna period lyckats med att etablera sig som en ledande byrå inom respektive kärnområde med ett flertal riktiga prestigeuppdrag. Stora delar av verksamheten – tvistlösning, konkurrensrätt och offentlig upphandling – är en spegelbild av min egen specialistkompetens, säger Olof Larsberger.

Innan Olof Larsberger började på Hannes Snellman arbetade han på Linklaters. Han har en lång erfarenhet av kommersiell tvistlösning generellt – såväl domstolsprocesser som skiljeförfaranden – och på konkurrens- och upphandlingsområdet i synnerhet.

Annons

Annons

– Olofs profil med specialistkompetens inom tre av våra kärnområden är som klippt och skuren för Kastell. Det blir dessutom ett kärt återseende för flera av våra medarbetare som har arbetat tillsammans med honom på Linklaters och Hannes Snellman, säger Kastells vd Bodil Ehlers.

Kastell bildades i november 2010. Byrån erbjuder rådgivning inom konkurrensrätt, inklusive EU-rätt och offentlig upphandling, tvistelösning och immaterialrätt.

Annons

Annons

Annons

Annons

Annons

Annons

Annons