Annons

Annons

Sitewide generic

Jessica_Stark_534.jpg

Jessica Stark utsedd till Årets Affärsnätverkare 2016.
Jessica Stark utsedd till Årets Affärsnätverkare 2016. Foto: Björn Dalin.

Jessica Stark är Årets Affärsnätverkare 2016

Jessica Stark, vd och en av grundarna av SUP46 (Start Up People of Sweden), utsågs i dag av affärsnätverket BNI till Årets Affärsnätverkare 2016.

Sedan 2008 har BNI, Sveriges och världens största affärsnätverk, utnämnt Årets Affärsnätverkare – en utmärkelse som hyllar en företagare som använder nätverkande som en viktig metod för att skapa affärer och långsiktiga relationer.  I dag utsåg BNI Årets Affärsnätverkare 2016: Jessica Stark som är vd och en av grundarna av SUP46 (Start Up People of Sweden).

Jessica Stark var 2013 med och startade SUP46 med målet att bygga ett "paradis för startups" med hjälp av ett helt ekosystem av investerare, rådgivare och partners i världsklass. Lovande och innovativa startups erbjuds av SUP46 allt de behöver för att snabbt kunna växa. Visionen är att alla deras medlemmar ska bli globala "game changers". Jessica Stark har tidigare arbetat med bland annat Venture Cup, Sting och sin egen byrå Stark kommunikation.

Juryns motivering:
"Jessica Stark tilldelas Årets Affärsnätverkare för sitt tydliga fokus på att bygga ett 'paradis' för startups med hjälp av sitt eget nätverk. Hon skapar förutsättningar för nya spännande företag och globala 'game changers' och sätter Sveriges namn på kartan beträffande startups."

Juryn för Årets Affärsnätverkare består av idel kända namn: Ola Lauritzson, Therese Albrechtsson, Mia Törnblom, Bicky Chakraborty, Frida Boisen och Gunnar Selheden. Övriga personer som denna namnkunniga jury nominerade till Årets Affärsnätverkare 2016 var Brit Stakston, Göran Grell och Elaine Eksvärd. Bland tidigare vinnare av utmärkelsen finns profiler som Ola Serneke, Carina Nunstedt, Pär Johansson, Isabella Löwengrip och David Lega.

Annons

Annons

Annons

Annons

Annons

Annons

Annons

Annons

Annons

Annons