Annons

Annons

Sitewide generic

Eversheds expanderar genom fusion i Finland

Advokatfirmorna Juridia Bützow och Eversheds International blir ett.

Eversheds International expanderar genom att gå samman med Juridia Bützow, som beskrivs som en av de större advokatfirmorna i Finland i ett pressmeddelande.

Juridia Bützow med 165 jurister har fem kontor i Helsingfors, Hämeenlinna, Jyväskylä, Tampere and Turku.

Juridia Bützow specialiserar sig på globala immateriella rättigheter.

Annons

Annons

Juridia Bützow blir en del av Eversheds från och med i dag, den 3 november, och får namnet JB Eversheds.

Efter fusionen har Eversheds, med 4.000 anställda, 57 kontor i 31 länder i EMEA och Asien.

– Vi delar en gemensam strategi med Eversheds att kontinerligt stärka vår position på vår hemmamarknad och samtidigt utöka vår räckvidd internationellt, både i Norden och globalt. Genom att fördjupa samarbetet med Eversheds kan vi förbättra och utöka våra tjänster till både vår finska och våra internationella kunder. Efter en långvarig relation med byrån är vi nu glada att gå bli en del av Eversheds internationella verksamhet och ser fram emot fortsatta framgångar tillsammans, säger Harri Tolppanen, Managing Partner på Juridia Bützow i en kommentar.

Bryan Hughes som är vd för Eversheds LLP säger i sin kommentar att de nordiska länderna med Finland inkluderat är en bas för ett antal av världens största företag. Juridia Bützow får färmed en viktig roll i byråns internationella arbete.

– Vi är mycket glada över att teamet på Juridia Bützow har beslutat att gå med i Eversheds internationella verksamhet. Sju år av framgångsrikt samarbete har byggt en oerhört stark plattform för att utveckla vår relation, säger Alan Murphy, Eversheds Managing Partner i Dublin och ordförande i Eversheds International Board.

Han tillägger att Juridia Bützow blir ett "perfekt komplement" till Eversheds internationella verksamhet.

Företaget har ett fullständigt strategi, med fokus på både transaktions- och tvistlösning arbete vid sidan specialistområden inklusive M & A, TMT, immaterialrätt, mänskliga resurser och insolvens, perfekt komplement Eversheds globala erbjudande.

Annons

Annons

Annons

Annons

Annons

Annons

Annons

Annons

Annons