Annons

Annons

Sitewide generic

Eversheds expanderar

Eversheds expanderar med tre nya jurister. Vid årsskiftet tillträder Michael Nyman, grundare av Nyman Rudenstam Advokatbyrå, som advokat och delägare. I anslutning till detta har två nya biträdande jurister anställts.

– Vi är glada att få välkomna Michael till oss som ny delägare. Vi har fortlöpande byggt upp vår position inom M&A och kommersiella avtal för att möta våra kunders efterfrågan och med Michael förstärker vi ytterligare byråns kompetens inom detta område, säger Jonas Bratt, vd på Eversheds i Stockholm, i ett pressmeddelande.

Michael Nyman var en av grundarna av Nyman Rudenstam Advokatbyrå och har dessförinnan bland annat varit delägare i Lindahl. Michael Nyman är specialist på M&A och kommersiella avtal och har under flera år även särskilt fokuserat på legal risk management.

–  Jag ser fram emot att få ansluta till Eversheds team i Stockholm. Eversheds är en av de ledande internationella advokatbyråerna, under stark tillväxt och med ett exceptionellt starkt rykte för sin proaktiva approach och kundservice, säger Michael Nyman i pressmeddelandet.

Annons

Annons

Som Realtid.se skrev om förra veckan har fyra ytterligare jurister lämnat Nyman Rudenstam Advokatbyrå, däribland grundarna Tomas Rudenstam och Jonas Conradsson. Samtliga börjar vid årsskiftet på advokatfirman Foyen.

Annons

Annons

Annons

Annons

Annons

Annons

Annons