Annons

Annons

Sitewide generic

AG rekryterar inom fastighetstransaktioner

Ny delägare på advokatbyrån.

Andersson Gustafsson (AG) Advokatbyrå förstärker sitt segment för fastighetstransaktioner när Nadia Lousseief hämtas in till en roll som senior biträdande jurist. I samband med detta blir även Cecilia Jussi-Pekka (tidigare Hautamäki) ny delägare på byrån. Det framgår av ett pressmeddelande.

Både Lousseief och Jussi-Pekka kommer primärt att arbeta med fastighetstransaktioner inom ramen för AG:s fastighetsgrupp.

– Det är fantastiskt kul att se att vi bara på ett drygt år har lyckats skapa en mycket stark närvaro på marknaden. Som ett led i vår fortsatta satsning på transaktioner känns det mycket bra att vi kan presentera Cecilias befordran till partner och rekryteringen av Nadia som ytterligare ett starkt tillskott till verksamheten, kommenterar Johan Lindberg, chef för AG:s Fastighetsgrupp.

Annons

Annons

Cecilia Jussi-Pekka har tidigare arbetat på bland annat Ashurst och Magnusson, innan hon började på AG som biträdande jurist 2012.

Nadia Lousseief kommer närmast från en tjänst som bolagsjurist på Saltkråkan AB. Dessförinnan har hon varit advokat på Linklaters samt partner på Falkenborn.

I och med förändringarna består AG:s fastighetsgrupp nu av fem delägare och tio biträdande jurister, inom ramen för byråns samlade kompetens om drygt 50 fastighetsjurister på ett kontor.

Annons

Annons

Annons

Annons

Annons

Annons

Annons